HEAVY SHIT SUNDAY

In deze groepstraining gaan we tot de absolute MAX!

Deze 2 wekelijkse zondag training begint om 10:00 uur onder de brug bij de VASIM met een Kracht & Conditie Circuit (HIIT) waarin je echt de grenzen van je kunnen opzoekt. In dit circuit krijg je oefeningen voor je kiezen zoals band flippen, farmers walk, battle rope, pull ups, dips, sled push & pull, kettlebell swings en nog meer van die zware shit. En om het even helemaal af te maken kun je na dit loodzware kracht circuit ook nog even een rondje Waalbruggen lopen of een trail-run parcours van zo’n 5 kilometer (eventueel met zandzak).

Heb je even geen trek in die zware toestanden dan kun je natuurlijk ook individueel op jezelf trainen. Het is natuurlijk ook gewoon “open gym” van 10:00 tot 12:00 uur.

Afhankelijk van of we binnenkort een Obstacle Run in de planning hebben, wordt deze zondag training een Obstacle Run Training.

Welke onderdelen zijn het belangrijkste ter voorbereiding op een Obstacle Run?

  • Voornamelijk GRIP KRACHT
  • Algehele kracht en conditie
  • Loop conditie

En de techniek van:

  • Touw klimmen
  • Banden flippen
  • Monkeybar
  • Trail run

Reken maar dat al deze elementen in de training terug komen. Verder bouw je ook een ijzersterke weerstand op in alle weersomstandigheden.

In deze training lopen we door modderige paden en je komt diverse obstakels tegen. Soms moet je over of door een sloot dus zorg (vooral in de koude maanden) voor kleding die vuil mag worden en goede trailrun schoenen zoals bijvoorbeeld deze.

Als je een Obstacle Run gaat lopen zorg dan voor de juiste kleding en schoenen. Kijk op de site van Dutch Mud Men voor alle kleding, schoenen en andere accessoires die je nodig hebt voor je run.

Check ook de site van obstakels.com voor een goede voorbereiding op je Obstacle Run.

 

 

 

 

GRATIS PROEFTRAINING

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte

 

Facebook
Facebook
TWITTER
INSTAGRAM