Kracht & Conditie Circuit (HIIT)

Naast vrije krachttraining kun je ook mee doen met het Kracht & Conditie Circuit. Het Kracht & Conditie Circuit is een zogenaamde HIIT (HIGH INTENSIVE INTERVAL TRAINING). In het eerste uur van elke training is het circuit. Dus bijvoorbeeld op maandag avond om 19:00 uur en dinsdag ochtend om 09:00 uur. Bekijk hier de locaties en tijden.

Er staan verschillende oefeningen voor je klaar. Iedereen traint bijvoorbeeld 30 seconden of 1 minuut heel intensief en wisselt dan door naar de volgende oefening. De oefeningen zijn op elkaar afgestemd en gericht op de grote spiergroepen. Door de combinatie van zware oefeningen en weinig rust, werk je zowel aan het verbeteren van je conditie als het vergroten van je spierkracht en spiermassa. Door deze manier van trainen is er sprake van maximale vetverbranding.

Omdat je de mogelijkheid hebt om zelf je gewicht, weerstand en intensiteit te kiezen, is deze circuittraining een uitdaging voor zowel beginners als gevorderden.

Het eventuele niveauverschil in de groep tussen de sporters is dus geen enkel probleem. Je haalt het maximale uit jezelf naar boven. Dit is een echte NO NONSENSE training!

GRATIS PROEFTRAINING

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte

Facebook
Facebook
TWITTER
INSTAGRAM