Kracht & Conditie Circuit (HIIT)

Naast individuele vrije krachttraining kun je ook in groepsverband trainen. Het Kracht & Conditie Circuit is een zogenaamde groeps-HIIT (HIGH INTENSIVE INTERVAL TRAINING). In het eerste uur van elke “Open Gym” draaien we het circuit. Dus bijvoorbeeld op zaterdag ochtend om 9:00 uur en dinsdag avond om 19:00 uur. Bekijk hier de locaties en tijden.

Er staan verschillende oefeningen voor je klaar. De timer staat bijvoorbeeld ingesteld op 60 sec. actie en 30 sec. rust/wisseltijd. Je hebt dan 1 minuut voor je oefening en wisselt dan door naar de volgende oefening. De oefeningen zijn op elkaar afgestemd en gericht op de grote spiergroepen. Door de combinatie van zware oefeningen en weinig rust, werk je zowel aan het verbeteren van je conditie als het vergroten van je spierkracht en spiermassa. Door deze manier van trainen is er sprake van maximale vetverbranding.

Omdat je de mogelijkheid hebt om zelf je gewicht, weerstand en intensiteit te kiezen, is deze groeps-circuittraining een uitdaging voor zowel beginners als gevorderden.

Het eventuele niveauverschil in de groep tussen de sporters is dus geen enkel probleem. Je haalt het maximale uit jezelf naar boven. Dit is een echte NO NONSENSE training!

GRATIS PROEFTRAINING

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte

Facebook
Facebook
TWITTER
INSTAGRAM