Testimonials

Davy Lufting

Davy Lufting

36 jaar

Ik ben sinds de zomer van 2016 begonnen met trainen bij de Outdoor Gym, en nu hartje winter sport ik er nog steeds! En dat heeft alles te maken met de professionele begeleiding van Dennis, de lol die je met hem kunt hebben, en de fijne sfeer die hij iedere keer weet te creëren.

Dennis beschikt over een hoop kennis en ervaring, zowel op technisch gebied, als ook op het gebied van voeding en lifestyle, en dit weet hij goed over te brengen, vooral doordat hij een hele persoonlijke benadering heeft en hij daardoor bij iedereen de juiste aanpak weet te vinden.

Hij daagt je voortdurend uit met nieuwe oefeningen en zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt. Hij houdt je goed in de gaten, geeft tips en corrigeert wanneer nodig. Dit zorgt er voor dat je van begin af aan correcte houding en technieken aanleert wat essentieel is om resultaat te boeken en om blessures te voorkomen.

Wat betreft equipment heeft hij zo ongeveer alles wat je maar nodig hebt. Daarnaast is ook het contact met de andere sporters erg fijn. Iedereen is relaxed en gezellig, iets wat ik in de standaard fitnessruimtes nog niet eerder ben tegengekomen.

En buiten sporten? Dat is leuker dan ik had gedacht! Sowieso is het heerlijk om in de buitenlucht te trainen, helemaal als het een mooie dag is, maar zelfs als het vriest of regent is het de moeite waard want vooral op die dagen is het gevoel van voldoening het grootst en is de teamspirit het hoogst!

Heb je het idee dat fitnessen suf, saai, en individualistisch is? Kom dan echt een keer langs, dan kun je zien dat het ook heel anders kan.

Els Matthijssen

Els Matthijssen

59 jaar

Sinds een paar maanden sport ik bij Mobile Gym. Ik geniet van het sporten in de buitenlucht. De lessen zijn gezellig en soms best pittig. Dennis begeleidt je supergoed bij de oefeningen en motiveert je op een fijne positieve manier. In korte tijd ben ik een stuk sterker en fitter geworden en daar ben ik heel tevreden over!

Ellen Leibbrand

Ellen Leibbrand

45 jaar

Via Facebook zag ik Outdoor Gym voorbij komen, de foto’s maakte mij nieuwsgierig! Nou, hou ik van nieuwe uitdagingen in sport en was ik naast yoga en zumba opzoek naar een spierversterkende sport, dus hup proberen maar!

Wat mij gelijk enthousiast maakte was sporten in de buitenlucht, en wat ik fijn vind aan Outdoor Gym , het is toch anders dan bootcamp, hier blijf je op de plek, veel verschillende spiergroepen worden door gewichten gesterkt. Daarbij vind ik dat Dennis super goed begeleid, hij legt goed uit hoe de oefening het beste uitgevoerd moet worden. Hij stimuleert op een mooie positieve manier, zodat je uit je comfort zone komt en goed resultaat krijgt!

Noortje Corstjens

Noortje Corstjens

28 jaar

Ik ben altijd al een groot fan van buitensporten. Niets is fijner en geeft meer energie dan weer en wind trotseren voor een goeie workout. Mobile outdoor gym geeft mij de mogelijkheid om een sterker lichaam te bouwen. Elke keer weet Dennis me uit te dagen, maar als ik zin heb om een training te freestylen, kan dat ook. Of te wel: Top sfeer, leuke trainingsmaatjes, stoere locaties, super vette gear en een kundige en motiverende trainer.. 💪🏻

Ilona Gugelot

Ilona Gugelot

31 jaar

Al bijna een jaar sport ik met super veel plezier bij Outdoor gym. Buiten sporten geeft veel energie, is heel gezond en daarnaast werken aan een sterk lichaam is wat mij betreft een uitstekende combi! Bij Outdoor Gym kun je zowel gezamenlijk als individueel trainen en Dennis zorgt voor persoonlijke begeleiding en advies. Doordat ik goed begeleid word tijdens de trainingen, voer ik de oefeningen goed uit en word mijn lichaam steeds een beetje sterker en voel ik me fit.

Bijkomend voordeel is dat er veel momenten zijn waarop je kan komen trainen, dus als je een drukke agenda hebt dan is dat heel erg fijn! 🙂 

Nume Groenewegen

Nume Groenewegen

27 jaar

Ik sport al zo’n anderhalf jaar met veel plezier bij de Outdoor Gym. Ik was al langere tijd fanatiek aan het sporten maar naarmate ik fitter werd, werd het lastiger om mezelf uit te blijven dagen. Bij de Outdoor Gym zijn er zoveel verschillende manieren om jezelf op sportief gebied te verbeteren dat ik er nog elke week met voldoende motivatie en variatie kan sporten.

Dennis Polman biedt uitstekende begeleiding en helpt je zowel bij de uitvoering van oefeningen als het halen van lange termijn doelen. Met behulp van de verschillende schema’s werk je aan verschillende spiergroepen, of je gaat helemaal los tijdens een HIIT workout. Dennis daagt mij elke les uit het beste uit mezelf te halen.

Wat ik ook erg prettig vind is de mogelijkheid tot individueel sporten in het gezelschap van gelijkgezinden. Ik ben bezig met mijn eigen programma en oefeningen maar kan altijd een kletspraatje maken of om de hulp vragen van mede-sporters. Daarnaast heb je de vrijheid om zelf je sportdagen en tijden in te delen.

En het allerbelangrijkste: het is buiten! Heerlijk in het park spelen terwijl je ook nog eens sterker en fitter wordt. De buitenlucht en het zonnetje zorgen voor extra energie, en in de winter sporten we zonder probleem door!

GRATIS PROEFTRAINING

Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte

Facebook
Facebook
TWITTER
INSTAGRAM