Soms zijn vrouwen moeilijk om hun verlangens in bed uit te drukken. Claims op mannen blijven verzamelen.

Wij bieden om vergelijkbare verwijping van eerlijke geslachtsvertegenwoordigers te classificeren:

Je bent stil in bed

Je bent niet alleen stil. Soms lijkt het dat jij — Scout, en zij — Vertegenwoordiger van de vijandelijke zijde bij ondervraging.

En zelfs op het moment van het orgasme krijg je je tanden, zodat ze kraken. Over zachte woorden, complimenten of expressie van hun verlangens zijn helemaal niet.

Jij zegt

Maar alles is niet dat, en niet zo, rant of taratorschap zonder stil, commentaar op wat je nu doet, wat je later doet en wat deed 10 minuten geleden.

Je vraagt ​​of ze kamagra 100 mg klaar was

Denk, dit is de meest idiote vraag die je kunt vragen tijdens seks? In geen geval. De meest idioot — Dit is wanneer verder de vraag volgt: “En wanneer?“.

Je bent te snel

Misschien zijn dit gezondheidsproblemen of onderbewuste, te jonge leeftijd of eerste seks na een jaar van scheiding. Maar hoogstwaarschijnlijk weet je zeker dat snelle seks — Dit is precies wat ze wenst.

Je bent te gepassioneerd

Je schroeft pijnlijk haar tepels, kussende kneuzingen en wrijvingssterkte bereikt soms de grootte van een kleine aardbeving.

Je bent te zacht

Het gebeurt. Hoeveel kan je likken en muven, strikt volgens de regeling? Immers, de vrouw wil soms zo dat ze het gewoon onder de knie laat maken.

Je wilt anale seks

En het wordt pijnlijk pijnlijk alleen bij een gedachte over.

En vreemd genoeg, vergelijkbare manipulaties met zichzelf, zullen de meeste mannen niet tolereren.